Ministarka posetila Batu Živojinovića

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka posetila Batu Živojinovića

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović posetila je danas glumca Velimira Batu Živojinovića koji se leči u Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava" u Beogradu.

Đukić-Dejanović je novinarima, nakon obilaska i razgovora sa Živojinovićem, koji je pre tri meseca imao moždani udar, rekla da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

"Njegovo zdravstveno stanje trenutno nije kritično i tim lekara koji brine o njemu je učinio sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegovo stanje bude zadovoljavajuće. On nije ugrožen i mislim da će već za neki dan moći da ode i do kuće, pa ako bude trebalo posetiće i neke druge zdravstvene ustanove", kazala je ministarka zdravlja.

Ona je novinarima prenela da je susret sa velikim bardom srpskog glumišta uvek pun emocija, a tako je bilo i ovog puta.

"Bata Živojinović se bori da još više popravi svoje zdravstveno stanje, a u tome mu pomažu lekari i supruga", kazala je Đukić Dejanović.

"I teška bolest može imati onakvu prognozu kakvu mi želimo kada je čovek svestan da ga neće izneveriti organizam, a Bata Živojinović ima tu svest", kazala je ona i dodala da i u ovim okolnostima on ostavlja utisak jakog, divnog i plemenitog čoveka.

Glumac Velimir Bata Živojinović doživeo je moždani udar početkom jula ove godine, nakon čega se lečio u bolnici "Sveti Sava", a potom i na Vojnomedicinskoj akademiji.

Nakon rehabilitacije u banji "Selters" u Mladenovcu, Živojinović je nastavio sa lečenjem i terapijom u bolnici "Sveti Sava".

Supruga Bate Živojinovića Lula potvrdila je za MONDO da je Bata svakim danom sve bolje i da će za desetak dana da napusti bolnicu.

(Tanjug/Foto: Beta, arhiva)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka zdravlja posetila Batu Živojinovića

Izvor: Blic, 11.Okt.2012

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović posetila je danas glumca Velimira Batu Živojinovića koji se leči u Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava" u Beogradu...Đukić-Dejanović je novinarima, nakon obilaska i razgovora sa Živojinovićem, koji je pre tri meseca imao...

Nastavak na Blic...

Bata Živojinović će uskoro kući

Izvor: Kurir, 12.Okt.2012, 07:00

Njegovo zdravstveno stanje trenutno nije kritično, a on se bori da ga još više popravi, kazala je Slavica Đukić Dejanović..Puna pažnja...Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović posetila je juče Velimira Batu Živojinovića u Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti „Sveti Sava“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.