Bata još želi da glumi

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2012, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bata još želi da glumi"

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, koji se i dalje oporavlja u bolnici "Sveti Sava“, iz dana u dan se sve bolje oseća, a njegova supruga Lula kaže da je veliki borac, hrabar i veoma disciplinovan. U intervjuu koji je dala za nedeljnik "Glorija“, Lula kaže da bi Bata i dalje želeo da glumi.

"Svi se iskreno nadamo da će to biti moguće posle završetka rehabilitacije. Gluma je, pored porodice, smisao njegovog života. Samo kad radi oseća se potpuno ispunjeno", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kaže supruga legendarnog glumca i otkriva kako Bata podnosi dane u bolnici.

"On je naše čudo! Tek nedavno me je pitao: "Koliko sam dana u bolnici?“.

Disciplinovan je, hrabar, svima nam daje svoju čuvenu pozitivnu energiju. Ponaša se kao da će već sutra izaći iz bolnice. Nedostaju mu obaveze, a kao po običaju ima planova na pretek", priča Lula, koja svom suprugu nosi i hranu u bolnicu.

* Bati Živojinoviću sve bolje

* Bata Živojinović: Biće bolje, neću klonuti duhom

"Moram da konstatujem da je hrana u bolnici "Sveti Sava“ izvanredna, a kad god dobijem dozvolu od lekara, spremim mu domaća jela koja najviše voli", izjavila je Živojinovićeva.

Lula se nada da će uz božju pomoć Bata biti ponovo stari i kaže da se nije razočarala u prijatelje.

"Svi naši prijatelji pokazali su se kao pravi. Iako su u inostranstvu, najviše nam znači podrška naše dece, koja me svakodnevno pozivima podržavaju i bodre. Skoro sva vrata na koja smo zakucali bila su nam širom otvorena. Bata je celog života nesebično pružao ljubav prijateljima, a sada su mu oni to vratili. Iskrenost se lako prepoznaje", ispričala je supruga Bate Živojinovića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lula Živojinović: Bata još želi da glumi, ima planova na pretek!

Izvor: Svet, 16.Okt.2012

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, koji se i dalje oporavlja u bolnici “Sveti Sava”, iz dana u dan se sve bolje oseća, a njegova supruga Lula kaže da je veliki borac, hrabar i veoma disciplinovan. U intervjuu koji je dala za nedeljnik “Glorija”, Lula kaže da bi Bata i dalje želeo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.