Izvor: RTV 5, 10.Sep.2012, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjički klub Nonius u humanitarnoj akciji (video)

Predstavnici konjičkog kluba ‘Nonius’ uključili su se u akciju za pomoć Nišliji Tomici Cvetkoviću koji boluje od linfoblasne leukemije. Oni će svima koji vole konje, omogućiti da u parku Svetog Save.
U GO Medijana kažu da će sličnih akcija biti i ubuduće.
Akcija će trajati do kraja godine svakodnevno, u terminu od 17 do 20 časova, a osim u parku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Svetog Save, održavaće se i u Čairu. Inače, koncert za pomoć Tomici Cvetkoviću održan je 24. Avgusta u niškoj Tvrdjavi, na kome je prisustvovalo više od 10 hiljada ljudi.

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Humanitarna "Škola jahanja" u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2012, 16:21

U Nišu je organizovana humanitarna "Škola jahanja", koja će do kraja godine biti aktivna na dva mesta u gradu od 17h do 20h.U parku Sveti Sava na Bulevaru i u Čairu svakog dana građani će moći da za simboličan iznos od 100 dinara, na konjima iz konjičkog kluba "Nonius", uče osnove jahanja. Kako...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.