Kerber i Crne mambe za doček u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kerber" i "Crne mambe" za doček u Nišu

U novogodišnjoj noći na Trgu kralja Milana u Nišu nastupiće “Kerber”, a u Parku Svetog Save “Crne mambe" - postignut dogovor sa gradskim rukovodstvom.

Direktorka Niškog kulturnog centra Bojana Simović objašnjava da su oni kao tehnički organizatori od predstavnika gradskog rukovodstva dobili informaciju sa kim je postignut dogovor, te da su prema tome i raspisali javne nabavke sa konkretnim imenima. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Da ima dogovora, potvrdili su i iz poznatog niškog rok benda na svojoj Facebook strani statusom “ako sve bude u redu do tada, gledamo se na dočeku Nove 2016. u Nišu”.

Ako sve bude u redu do tada, gledamo se na doceku Nove 2016. u Nisu!

Ipak, Simovićeva kaže da sve ovo još nije 100 % sigurno.

Dok cela procedura ne bude završena i ugovori ne budu potpisani, što je planirano za početak naredne nedelje, ne možemo da kažemo da će oni sigurno nastupiti - kaže Simovićeva.

Ona pojašnjava da bi tenderom trebalo da budu i precizirana imena predgrupa, ali i izvođača za binu na amfiteatru.

Na toj bini će nastupati di-džejevi i na njoj će program početi u jedan sat nakon ponoći, odnosno kad već na trgu program bude završen. Plan je i da nekoliko dana pre Nove godine angažujemo i ulične svirače koji bi svojom muzikom doprineli pretprazničnoj atmosferi u gradu - kaže Simovićeva.

Kao što je već ranije najavljeno, planiran je i program za najmlađe koji bi krenuo 31. decembra u podne u parku Čair. Mališani će, kaže ona, moći da pogledaju novogodišnju predstavu, druže se i slikaju sa Deda Mrazom, a biće pripremljeni i paketići.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kerber i Crne mambe za doček u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2015, 09:58

U novogodišnjoj noći na Trgu kralja Milana u Nišu nastupiće “Kerber”, a u Parku Svetog Save “Crne mambe" - postignut dogovor sa gradskim rukovodstvom. Naime, Niški kulturni centar je raspisao tendere za agencijske usluge organizacije dočeka na tri lokacije, a u jednom od njih se navodi da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.