POGINUO TRAKTORISTA POSLE SLETANJA S PUTA

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO TRAKTORISTA POSLE SLETANJA S PUTA

VRANJE - Vozač traktora Mika A. (44) iz sela Dubnica kraj Vranja poginuo je kada je skočio sa tog vozila koje je sletelo sa puta, saopštila je lokalna policija.

Traktor sa poluprikolicom nije bio registrovan, a vožač je "u momentu kada je traktor počeo da sleće s puta iskočio zajedno sa drugim osobama koja su se nalazila na poluprikolici traktora".

Vozač je preminuo odmah, dok ostale osobe nisu povređene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navodi se u saopštenju i dodaje da je do nesreće došlo u petak oko 17.40 časova na lokalnom putu selo Dubnica - selo Sveti Ilija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo vozač traktora iz sela Dubnica

Izvor: Blic, 08.Okt.2011

Vozač traktora Mika A. (44) iz sela Dubnica kraj Vranja poginuo je kada je skočio sa tog vozila koje je sletelo sa puta, saopštila je danas lokalna policija...Traktor sa poluprikolicom nije bio registrovan, a vozač je, u momentu kada je traktor počeo da sleće s puta, iskočio zajedno sa drugim...

Nastavak na Blic...

Vranje: Poginuo traktorista

Izvor: S media, 08.Okt.2011

Mika A. (44) iz okoline Vranja poginuo kada je skočio sa traktora u momentu kada je vozilo počeo da sleće s puta. Osobe koje su se nalazile u prikolici traktora nisu povređene. ..Vozač traktora Mika A. (44) iz sela Dubnica kraj Vranja poginuo je kada je skočio sa tog vozila koje je sletelo sa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.