Nastavili druženje i posle Parova

Izvor: Svet, 04.Avg.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavili druženje i posle Parova

Vesna Rivas je tokom emitovanja Parova bila na meti prozivki i glavna u svađama, zbog čega su mnogi mislili da neće imati prijatelje nakon rijalitija.

Međutim, ipak su sve svađe zaboravljene pa je ona nastavila druženje sa pojedinim učesnicima sa kojima je i otišla u Valjevo, na veselje povodom gradske slave sveti Ilija. Naime, Vesna se tamo družila sa Mikijem Mećavom, Zoranom Manijakom i Nikolom Strahinićem Ploćom koji je vodio program >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pod šatorom, a veseloj ekipi se pridružila i Ivana Šašić.

Kako su se oni provodili možemo videti i na fotografijama koje je Rivasova kačila na društvene mreže, a da ći će ući svi zajedno u Parove 6 – videćemo od septembra

Tamara Dračainstagram
Pogledaj vesti o: Sveti Ilija

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.