Zidan neće remijem do titule

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jul.2020, 13:57

Zidan neće remijem do titule

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, izjavio je da želi pobedom da osvoji titulu LaLige. Realu je potrebno još dva boda u naredna dva kola kako bi obezbedio titulu prvaka.   Priliku za to imaće u četvrtak protiv Viljareala.   "Ne radi se tu o tome šta ja preferiram. Mi želimo da pobedimo u naredna dva meča, to je sve. Ići ćemo na to, kao što smo i uvek i kao što će i Viljareal. I dalje se ne osećam kao šampion. Niko ne zna šta može da se desi", izjavio je Zidan.   Francuz je dobio pitanje vezano za poraz od 7:3 u predsezonskom meču protiv Atletiko...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

REAL SEBI VEĆ DODELIO TITULU: Ovo se nikada nije desilo! (FOTO)

Izvor: Kurir, 16.Jul.2020

Fudbaleri Real Madrida došli su na korak do osvajanja 34. titule u istoiji, a u četvrtak u pretposlednjem kolu protiv Viljareala na svom terenu imaju priliku da osiguraju novi trofej.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.