Zet američke guvernerke se slikao go!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zet američke guvernerke se slikao go!

Levi Džonston, zet američke političarke, nekadašnje kandidatkinje za presednika SAD na prošlim izborima i guvernerke Aljaske, Sare Pejlin slikao se za sledeće izdanje časopisa "Playgirl". Na fotografiji je potpuno go, samo mu jedna ruka zaklanja "najbolji deo tela“.

Levi Džonston se slikao za ovo izdanje još na jesen, Amerika je bila iznenađena, a Sara Pejlin je izjavila: "On je izabrao svoj put koji je potpuno "nezdrav" i ja ću se moliti za njega".

Njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kćerka Bristol (19) koja je udata za Levi Džonstona nije davala komenatre o tome što je njen dragi obnažen u časopisu. Ona je ostala u drugom stanju sa njim sa nepunih 17 godina što je takođe ugrozilo kredibilitet njene majke, inače konzervativne američke  političarke.

Mediji spekulišu da je Sari zet dao i više nego lepo "poklon" za rođendan. Naime, ove nedelje Sara puni 46 godina.

Sara Luiz Hit Pejlin je američka političarka, član Republikanske stranke i nekadašnja guvernerka Aljaske.

Na presedničkim izborima 2008. bila je kandidat Džona Mekejna za mesto potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država.

3. jula 2009. Sara Pejlin je najavila da će podneti ostavku na mesto guvernera Aljaske, kao i da se neće kandidovati na sledećim izborima za guvernera 2010. godine što je i ispunila.

Inače, Sara Pejlin nedavno je snimljena kako sa dlanova čita pitanja vezana za Kongres prilikom intervjua.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.