Izvor: B92, 19.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena priznala odgovornost za požar

Pariz -- Žena uhapšena i pritvorena zbog sumnje da je odgovorna za požar u Parizu priznala je da je nenamerno izazvala požar.

U Požaru u hotelu "Opera" u petak su poginule 22 osobe, od kojih su polovina deca. Prefekt pariske policije Pjer Muc rekao je da je pomenuta žena priznala da stoji iza požara, ali da je reč o nenamerno izazvanom požaru.

Kako saznaje AFP u tužilaštvu i policija ta mlada žena bila je u vezi s noćnim čuvarem hotela, a požar je slučajno izazvala nakon svađe s njima, saznaje AFP u tužilaštvu i policiji.

U hotelu je bilo smešteno 79 osoba, uglavnom afričkih imigranata bez stalnog smeštaja, a hotel je mogao da, po propisima, primi 61 osobu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.