Zeleni borac za čistije i zelenije škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 20:48

"Zeleni borac za čistije i zelenije škole"

28 škola u Vojvodini, koje su ostvarile najbolje rezultate u prethodnoj godini, nagrađeno je u okviru projekta "Zeleni borac za čistije i zelenije škole". Njima će biti podeljen set edukativnih materijala i rekvizita koji će im pomoći u vannastavnim aktivnostima.

Posude za posmatranje insekata, dvogledi, lupe, termometri za zemljište, ašovi i ostali rekviziti, samo su deo materijala koji će nagrađene škole dobiti. Uz pomoć njega i priručnika, mogu organizovati 10 radionica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojima su obuhvaćena tri staništa voda, zemljište i šuma.

Novi ciklus aktivnosti kreće u maju, a realizatori programa pozivaju škole da se priključe i pokrenu pozitivne ekološke promene, uprkos izmenjenim uslovima izazvanim epidemijom koronavirusa.

Pored pokrajinskih sekretarijata i Pokreta gorna Vojvodine, projekat se realizuje uz podršku fondacije riken, Gradske uprave za zaštitu životne sredine i ekološkog centra Radlovački.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.