Zatvor i za Milana Kneževića

Izvor: Vostok.rs, 30.Nov.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvor i za Milana Kneževića

Podgorički Viši sud uvažio je žalbe Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i odredio zatvor poslanicima opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milanu Kneževiću i Nebojši Medojeviću, zbog odbijanja da svedoče u predmetima SDT-a, saopšteno je danas iz tog suda. Na sajtu suda objavljeno je da su Knežević i Medojević odbili da svedoče i pošto su bili novčano kažnjeni rešenjima vanraspravnog krivičnog veća Višeg suda, prenosi RTCG. Medojević je uhapšen sinoć nakon sednice Skupštine Crne Gore i nalazi se u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, a Knežević se nalazi u parlamentu. „Zatvor traje dok svedoci M. K. i N. M. ne pristanu da svedoče ili dok njihovo saslušanje postane nepotrebno ili dok se krivični postupak ne završi, a najduže do dva meseca računajući od dana lišavanja slobode“, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Kneževiću ODREĐEN PRITVOR, on odbija da napusti paralment: NEĆU SE PREDATI

Izvor: Blic, 30.Nov.2018

Viši sud u Podgorici je nakon hapšenja poslanika Nebojše Medojevića iz Demokratskog fronta, naveo da je uvažio je žalbe Specijalnog državnog tužilaštva i odredio pritvor Medojeviću i Milanu Kneževiću zbog odbijanja da svedoče u predmetima ovog tužilaštva.

Nastavak na Blic...

Crna Gora: Uhapšen poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević, a zatvor čeka Milana Kneževića

Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2018

Podgorički Viši sud uvažio je žalbe Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i odredio zatvor poslanicima opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milanu Kneževiću i Nebojši Medojeviću Podgorica - Nakon hapšenja Nebojše Medojevića, po nalogu Višeg suda u Podgorici, ćelija...

Nastavak na Večernje novosti...

VIŠI SUD: Medojević i Knežević su svedoci, ne radi se o zatvoru

Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2018

Viši sud u Podgorici saopštio je danas da se slučaju poslanika Nebojše Medojevića i Milana Kneževića radi o svedocima Viši sud u Podgorici saopštio je danas da se slučaju poslanika Nebojše Medojevića i Milana Kneževića radi o svedocima, a ne o okrivljenima i o stavljanju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.