Mama heroj: Spasla ćerkicu zakucavši se u automobil otmičara posle filmske jurnjave

Izvor: Blic, 17.Maj.2013, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama heroj: Spasla ćerkicu zakucavši se u automobil otmičara posle filmske jurnjave

Majka čija je četvorogodišnja ćerka bila oteta pojurila je za otmičarem, zakucala se u njegov automobil nakon filmske juranjave i tako pomogla policiji da ga uhapsi, prenosi AP. Majka je pratila otmičara i zakucala se u njegov automobil

Devojčica se igrala u dvorištu stambene zgrade u Albukerkiju kada je grupa tinejdžera videla otmicu i o tome obavestila njenu majku.

Porodica je pozvala policiju, a majka je potom uskočila u svoj automobil i 11 kilometara jurila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za otmičarem nesvesna da je on devojčicu izgurao iz automobila pre nego što je pobegao sa mesta zločina. Dete je pronađeno u blizini, nepovređeno, saopštila je policija.

Otmičar Dejvid Hernandes

Majka je pratila osumnjičenog i konačno se slupala kolima u njega na jednoj raskrsnici. Otmičar je potom nastavio da beži peške.

U međuvremenu, policija je pokrenula opsežnu potragu za osumnjičenim, sa desetinama policajaca koji su detaljno pretraživali okolinu i helikopterom koji je nadgledao sve iz vazduha.

Policija je tako uhapsila 31-godišnjeg Dejvida Hernandesa i optužila ga za kidnapovanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrabra majka sama uhvatila otmičara dece

Izvor: B92, 17.Maj.2013

Majka čija je četvorogodišnja ćerka bila oteta pojurila je za otmičarem, slupala se u njegov automobil i tako pomogla policiji da ga uhapsi, prenosi AP...Devojčica se igrala u dvorištu stambene zgrade u Albukerkiju kada je grupa tinejdžera videla otmicu i o tome obavestila njenu majku...Porodica...

Nastavak na B92...

Majka spasila dete zakucavši se u auotmobil otmičara

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2013

Majka čija je četvorogodišnja ćerka bila oteta pojurila je za otmičarem, zakucala se u njegov automobil nakon filmske juranjave i tako pomogla policiji da ga uhapsi.

Nastavak na Radio 021...

Mama heroj spasila ćerkicu zakucavši se u automobil otmičara

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2013

Majka, čija je četvorogodišnja kći oteta, u trenu se pretvorila u “super mamu” pojurila je za otmičarem i zabila se u njegov automobil nakon filmske potjere ulicama Albuquerquea.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.