Zaharova: Preduzećemo korake u vezi sa američkim medijima

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Preduzećemo korake u vezi sa američkim medijima

Rusija će naredne sedmice početi sa preduzimanjem praktičnih koraka u vezi sa američkim medijima, kao odgovor na maltretiranje ruskih medijskih kuća u SAD, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Mislim da će naše strpljenje, koje je skoro na izmaku, sada dobiti jedan pravni oblik, moguće je iduće sedmice", rekla je ona za televizijsku stanicu "Rusija-24".

Ona je rekla da će naredne sedmice početi praktična faza kao odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na odluku SAD da prema televiziji "Raša tudej" primene zakon o registraciji stranih agenata. SAD su odlučile da prema televiziji "Raša tudej" primene zakon o registraciji stranih agenata.

Američko Ministarstvo pravde dalo je kompaniji, preko koje se kanal "Raša tudej Amerika" emituje u ovoj zemlji, rok do ponedjeljka, 13. novembra, da se registruje kao strani agent.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zaharova: Naredne nedelje slede praktični koraci Moskve

Izvor: Blic, 10.Nov.2017

Rusija će naredne sedmice početi sa preduzimanjem praktičnih koraka u vezi sa američkim medijima kao odgovor na maltretiranje ruskih medijskih kuća u SAD, rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova...- Mislim da će naše strpljenje, koje je skoro na izmaku, sada dobiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.