Zabrinutost zbog klimatskih promena

Izvor: Press, 09.Jun.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinutost zbog klimatskih promena

Gotovo 80 odsto građana u svetu izrazilo je veliku zabrinutost zbog posledica klimatskih promena, navodi se u anketi istovremeno sprovedenoj u 79 zemalja.
         Ukupno 78,8 odsto je izrazilo "veliku zabrinutost", 18,96 odsto umerenu zabrinutost, dok se 1,65 odsto građana uopšte ne brine zbog negativnih posledica globalnog zagrevanja, rezultati su do sada najveće ankete sprovedene pod pokroviteljstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << UN. Rezultati istraživanja biće predstavljeni u sredu u Bonu delegacijama zaduženim za pregovore o postizanju globalnog sporazuma na predstojećem samitu o klimi, u decembru u Parizu. Anketa je sprovedena u 79 država nad 10.000 ispitanika.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.