ZORO izazvao paniku na aerodromu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Avg.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORO izazvao paniku na aerodromu! (VIDEO)

Deo međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu zatvoren je zbog moguće pucnjave, saopštila je rano jutros aerodromska služba. ispostavilo se ...

Foto: Printscreen, youtube

Losanđeleska policija saopštila je da nije bilo nikave pucnjave na Međunarodnom aerodromu u tom gradu, navodeći da je uznemirenje među putnicima izvavao muškarac obučen kao Zoro, koga je ubrzo uhapsila aerodromska policija.

Putnici su pobegli u panici nakon što su čuli "filtriran, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prigušen zvuk" na prometnom aerodromu.



Izvor: youtube

Kako su ranije preneli mediji, delovi aerodroma u Los Anđelesu za dolazak i odlazak putnika su bili zatvoreni nakon što je policija saopštila da istražuje navode o incidentu.

Policija je na Twitteru saopštila da je paniku izazvao mladić obučen u kostim superheroja Zoroa, za koga kažu da im "još nije jasno šta mu je bio cilj".

Maskirani Zoro je izazvao zatvoranje terminala za odlaske i dolaske putnika a putnicima je savetovano da provere vreme poletanja aviona sa avioprevoznicima.

Putnici su se vratili na aerodrom, ali su ponovo prošli kontrolu specijalnih jedinice K9, navodi AP.

Los Angeles airport evacuation sparked by 'loud noises' https://t.co/wnaIhyai2Y

— BBC News (World) (@BBCWorld) August 29, 2016

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paniku na aerodromu u Los Anđelesu izazvao muškarac u kostimu Zoroa

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2016

Losanđeleska policija saopštila je danas da nije bilo nikave pucnjave na Međunarodnom aerodromu u tom gradu, navodeći da je uznemirenje među putnicima izvavao muškarac obučen kao Zoro, koga je ubrzo uhapsila aerodromska policija...Putnici su pobegli u panici nakon što su čuli "filtriran, prigušen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.