WTA: Halep prva, Krunić 62, Danilović 97. na svetu

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Halep prva, Krunić 62, Danilović 97. na svetu

Na novoj WTA listi, objavljenoj 1. oktobra, nekoliko promena imamo i u top 10, ali ono što se ne menja je činjenica da je najbolja teniserka sveta Simona Halep.

Simona Halep, Karolin Voznijacki i Anđelik Kerber ostale su tri prvoplasirane teniserke na WTA listi i ovog ponedeljka. Uz napredak za po jednu poziciju Petra Kvitova je četvrta, a Elina Svitolina peta igračica sveta.

Naomi Osaka je napredovala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za dva mesta i sada je šesta na planeti, sedma je, kao i prethodne nedelje, Karolina Pliškova, a uz pad za četiri mesra osma je Karolin Garsija. prvih deset kompletiraju Sloun Stivens i Julija Gerges.

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić napredovala je za jedno mesto i sada je na 62. poziciji, Olga Danilović je napradovala za četiri mesta i sada je 97. reket sveta.

Najbolje rangirana igračica iz regiona je Hrvatica Petra Martić koja je napredovala za jedno mesto i sada je 36. igračica planete. Dva mesta niže, uz isti napredak je Dona Vekić.

Među sto najboljih je i Dalila Jakupovič na 81 mestu (+4).

Ivana Jorović je napredovala za 18 pozicija i sada je 176, dok je Dejana Radanović 200. uz pad za četiri pozicije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.