Vučić o sankcijama Radoičiću i Veselinoviću: Ako ima ozbiljnih optužbi, biće ispitane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2021, 20:24

Vučić o sankcijama Radoičiću i Veselinoviću: Ako ima ozbiljnih optužbi, biće ispitane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući odluku Sjedinjenih Država da stavi na listu sankcija potpredsednika Srpske liste, Milana Radoičića, biznismena sa severa Kosova Zvonka Veselinovića i još 11 sa njima povezanih osoba, da će nadležni organi Srbije ispitati sve ukoliko postoje "neke ozbiljne optužbe". On je na konferenciji za medije 8. decembra rekao da je dobio neformalni izveštaj od Ambasade SAD o ovoj odluci. "Oni su njih optužili pre svega za...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Stranka koju vodim nikada nije dobila ni dinar od Veselinovića

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021

Predsednik Srbije Aleksndar Vučić rekao je da Srpska napredna stranka nikada nije dobila ni dinara od Zvonka i Žarka Veselinovića, nakon što je Ministarstvo finansija SAD označilo te kontroverzne biznismene sa severa Kosova kao osobe povezane sa organizovanim kriminalom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.