Izvor: Danas, 26.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za rešenje spora

Portparol hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova Mario Dragun izjavio je agenciji Beta da Hrvatska podržava sve inicijative Evropske komisije u nastojanju da se pronađe obostrano prihvatljivo rešenje hrvatsko-slovenačkog spora o granici. Dragun je tim rečima prokomentarisao informaciju da je šef slovenačke diplomatije Samuel Žbogar najavio da bi njegova zemlja u narednih nekoliko sedmica mogla da odblokira pregovore Hrvatske sa EU.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenija o deblokadi Hrvatske

Izvor: B92, 26.Jan.2009

Brisel, Zagreb, Ljubljana -- Slovenija bi u narednim sedmicama mogla da skine blokadu sa pristupnih pregovora Hrvatske sa EU, izjavio je ministar spoljnih poslova Samuel Žbogar... "Medijacija treće strane bi pri tom pomogla. Verovatno bi to mogao biti jedini odgovor za rešenje tog pitanja", rekao...

Nastavak na B92...

Slovenija bi mogla da skine blokadu

Izvor: EMportal, 26.Jan.2009

Slovenija bi narednih sedmica mogla da skine blokadu sa pristupnih pregovora Hrvatske sa Evropskom unijom, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Samuel Žbogar.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.