Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozilo udarilo u zaštitnu barijeru ispred Bele kuće

Jedno vozilo udarilo je u bezbednosnu ogradu blizu Bele kuće a žena koja je vozila je uhapšena, saopštila je američka tajna služba.

U Tviter poruci napisali su da vozilo nije probilo bezbednosnu ogradu kompleksa Bele kuće kao i da je žena koja je vozila "odmah privedena".

Prema novinarima zaključanim u pres sali viđeni su pripadnici bezbednosne službe kako trče ka rezidenciji.

Bela kuća nije u zvaničnoj blokadi ali bezbednosni zvaničnici su u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << visokom stepenu pripravnosti, naveli su novinari.

Predsednik SAD Donald Tramp je u Beloj kući primao australijskog premijera Malkolma Ternbula. Ternbul će ostati u Beloj kući dok se incident ispituje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozilo udarilo u zaštitnu barijeru ispred Bele kuće

Izvor: B92, 23.Feb.2018

Vašington -- Jedno vozilo udarilo je u bezbednosnu ogradu blizu Bele kuće a žena koja je vozila je uhapšena, saopštila je američka tajna služba...U Tviter poruci napisali su da vozilo nije probilo bezbednosnu ogradu kompleksa Bele kuće kao i da je žena koja je vozila "odmah privedena"...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.