Visoki rizik od lavina na severu Italije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoki rizik od lavina na severu Italije

Zvaničnici severne Italije upozorili su danas na visoki rizik od lavina posle višednevnog vlažnog snega i lavine u kojoj su tokom skijanja poginule majka i ćerka.

Zvaničnici meteorološke službe u Bolcanu naveli su da je rizik od lavine na granici Italije sa Austrijom danas četiri na skali od jedan do pet.

Vlasti Červinije saopštile su da je zbog mogućih lavina glavni put koji vodi iz Valtournenke ka Červiniji zatvoren u oba smera.

Jedna Nemica i njena 11-godišnja ćerka poginule su u sredu tokom skijanja van uređene staze severozapadno od Bolcana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Visok rizik od lavina na severu Italije

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 00:28

Zvaničnici severne Italije upozorili su na visoki rizik od lavina, posle višednevnog vlažnog snega i lavine u kojoj su tokom skijanja poginule majka i ćerka...Zvaničnici meteorološke službe u Bolcanu naveli su da je rizik od lavine na granici Italije sa Austrijom danas četiri na skali od jedan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.