Veliki požar u elektrani u blizini Moskve (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar u elektrani u blizini Moskve (VIDEO)

Na snimku koji cirkuliše na društvenim mrežama vidi se vatra koja se uzdiže u nebo Veliki požar izbio je danas u gasnoj elektrani u regionu Moskve, javio je TASS, pozivajući se na neimenovani izvor u hitnim službama.Na snimku koji cirkuliše na društvenim mrežama vidi se vatra koja se uzdiže u nebo.Kako je neimenovani očevidac izjavio novinskoj agenciji RIA požar se uzdiže 50 metara uvis.Na licu mesta su vatrogasci, izveštavaju ruske novinske agencije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rusija: jedna osoba poginula 13 povređenih u požaru blizu elektrane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jul.2019

Jedna osoba je poginula a 13 je ranjeno u požaru koji je izbio u blizini elektrane u gradu Mitišči oko dvadeset kilometara udaljenosti od Moskve. Zamjenik ministra za vanredne situacije Ilija Denisov rekao je novinarima da je vatra ugašena i da se jedna osoba nalazi u bolnici. Ruske novinske agencije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.