Vaspitačica, za kaznu, katapultirala dete sa klackalice

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaspitačica, za kaznu, katapultirala dete sa klackalice

Jedna vaspitačica u bavarskom gradu Landshut optužena je da je trogodišnjeg Devida kaznila tako što ga je stavila na klackalicu i svom silinom pritisla drugu stanu, pa se dete katapultiralo u vazduh i prilikom pada, polomilo nos, a zatim pod totalnom narkozom operisano, prenosi danas nemački tabliod "Bild".

Sve je počelo tako što je nestašni i nepokorni Devid bacio kamen na vaspitačicu, koja je zatim dete, kako je optužuju koleginice, brutalno kaznila.

"Prvobitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << objašnjenje je glasilo samo - on je pao", rekla je majka dečaka Nina Vabiševič, koja je do 15. jula, kada je videla sina natečenog nosa i krvave majice, mislila da su njeni blizanci dobro zbrinuti u vrtiću. Tek nekoliko dana posle toga roditelji su od druge vaspitačice saznali šta se u vrtiću zaista dogodilo i kako je nervozna koleginica dete stavila na klackalicu a na drugu stranu se, zatim, svom težinom naglo oslonila.

"Mi smo tu ženu tužili zbog nanošenja telesnih povreda", rekao je otac deteta Aleksandar Vabiševič.

Vaspitačica negira da je to učinila, ali prema rečima višeg državnog tužioca Hildegard Bojmler, njene koleginice tvrde suprotno. Sporna vaspitačica je u međuvremenu dala otkaz, a gradonačelnik se u ime zajednice izvinio roditeljima.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.