Vasiljević: Situacija je svuda bolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 11:44

Vasiljević: Situacija je svuda bolja

U užičkoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 180 pacijenata koji su pozitivni na kovid-19, izjavila je danas za Tanjug PR Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

Juče je u užičkoj bolnici bio hospitalizovan 221 pacijent. Vasiljević je navela i da se 19 pacijenata nalazi na intezivnoj nezi, od kojih je 11 na respiratoru i istakla da je "svuda situacija bolja".

Prema njenim rečima, u privremenoj kovid bolnici u naselju Krčagovo smešteno je 36 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pacijenata, a u Čigoti 15 pacijenata.

Užice ima najveći broj obolelih od kovida-19 u čitavom Zlatibosrkom okrugu, ukupno 762, od kojih je 12 pacijenata preminulo usled posledica infekcije virusom, pokazuju podaci užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otpušteno još 15 pacijenata iz užičke bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 10:56

U užičkoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 165 pacijenata koji su pozitivni ili suspektni na kovid-19, a otpušteno je još 15 pacijenata, izjavila je direktorka bolnice Jelena Raković Radivojević...Ona je za Tanjug rekla da se na intenzivnoj nezi nalazi 17 pacijenata, od kojih je dvoje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.