Valjevo: Protest podrške uzbunjivaču iz ’Krušika’

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Protest podrške uzbunjivaču iz ’Krušika’

Protest podrške uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću, koji se trenutno nalazi u kućnom pritvoru jer je novinarima dostavio dokumentaciju o poslovanju fabrike oružja “Krušik”, održan je u petak na Gradskom trgu u Valjevu u organizaciji pokreta Lokalni front. Kako javlja reporterka Radija Slobodna Evropa (RSE), na protestu se okupili građani Valjeva, a među njima je bilo i nekoliko radnika „Krušika“. Na protestu je saopšteno da je Javno tužilaštvo odbilo zahtev Obradovićevog advokata da se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Građani Valjeva traže slobodu za uzbunjivača iz 'Krušika'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2019

Protest podrške uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću, koji se trenutno nalazi u kućnom pritvoru jer je novinarima dostavio dokumentaciju o poslovanju fabrike oružja “Krušik”, održan je u petak na Gradskom trgu u Valjevu u organizaciji pokreta Lokalni front.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.