VMRO-DPMNE podnijela krivičnu prijavu protiv Zaeva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VMRO-DPMNE podnijela krivičnu prijavu protiv Zaeva

Makedonska opozicijska stranka VMRO-DPMNE podnijela je u državnom tužilaštvu u Skoplju kaznenu prijavu protiv premijera Zorana Zaeva, jer kako kažu,pozvao je na mito na javnom skupu u KrivojPalanka. "Podnijeli smo kaznenu prijavu jer državni tužilac nije postupao u skladu sa svojim nadležnostima, odnosno nije pokrenuo postupak protiv Zorana Zaeva" kažu u  VMRO-DPMNE. Ta stranka je objavila da u je u sklopu kaznene prijave i video materijal u kojem se čuju pozivi Zaeva,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

VMRO-DPMNE podnela krivičnu prijavu protiv Zaeva

Izvor: Danas, 18.Sep.2018

Makedonska opozicijska stranka VMRO-DPMNE podnela je u državnom tužilaštvu u Skoplju kaznenu prijavu protiv premijera Zorana Zaeva, jer kako kažu, pozvao je na mito na javnom skupu u mestu Kriva Palanka. Članak VMRO-DPMNE podnela krivičnu prijavu protiv Zaeva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.