(VIDEO) Kanada: Policija izrešetala mladića u tramvaju!

Izvor: Press, 31.Jul.2013, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Kanada: Policija izrešetala mladića u tramvaju!

Brutalno ubistvo dogodilo se u subotu uveče, a snimak je napravio jedan od prolaznika, koji je uskoro postavljen i na Jutjubu.
Kako prenosi Dejli mejl, mladić je bio u tramvaju sa nožem u ruci, a na snimku se vidi kako policajci pokušavaju da razgovaraju sa mladićem.
Jedan od policajaca rekao je mladiću da baci nož,nakon čega policajci ulaze u tramvaj. Ubrzo zatim čuju se tri pucnja, a nakon toga još šest.
Osamnaestogodišnji Samija podlegao je povredama, a njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ubistvo izazvalo je bes među građanima Kanade.
Zbog ubistva tinejdžera u Torontu juče je protestovalo više stotina građana, koji su zahtevali kraj policijskog nasilja i pravdu za Jatima. 
  Upozorenje: Video sadrži uznemirujući sadržaj

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.