Uzbuna u Nemačkoj, pokušaj napada na Šojblea?

Izvor: RTS, 15.Mar.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna u Nemačkoj, pokušaj napada na Šojblea?

U sumnjivom paketu adresiranom na nemačkog ministra finansija Volfganga Šojblea pronađen je eksploziv, javili su nemački mediji.
Nemačka policija došla je u ministarstvo odmah po pozivu, a posle provere sumnjivog paketa nije utvrđeno da bi paket mogao biti opasan.

Prema navodima Bilda, paket adresiran na ministra finansija Volfganga Šojblea sadržao je eksplozivnu materiju koja bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prilikom otvaranja izazvala ozbiljne povrede.
Zaposleni u prijavnici ministarstva su sumnjivi paket primetili jutros oko deset sati prilikom rutinskog skeniranja.
Paket su potom stručnjaci za demontiranje eksploziva odneli u Grunenvald kako bi ga proverili.
Za to vreme zaposleni u ministarstvu finansija morali su napuste zgradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PANIKA U NEMAČKOJ: Na ime ministra stigao sumnjiv paket

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2017

Zaposleni u ministarstvu finansija morali su napuste zgradu..U sumnjivom paketu adresiranom na ministra finansija Volfganga Šojble, koji je danas stigao u to ministarstvo, pronađen je eksploziv, javili su nemački mediji...Nemačka policija došla je u ministarstvo odmah po pozivu, a posle provere...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.