Urezali čoveku kukasti krst na čelo

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urezali čoveku kukasti krst na čelo

U austrijskom mestu Bad Fišau-Brun jednom muškarcu su maskirana lica urezala kukasti krst na čelo.

Kako tek sada objavljuju austrijski mediji, muškarca su krajem septembra napale četiri maskirane osobe, kada je vozio bicikl. Pretpostavlja se da je uzrok napada duga svađa između komšija.

Portparol tužilaštva u Vinernojštatu Erih Habicl naveo je da je muškarac zbačen s bicikla, udaren, posle čega su mu nožem zadati ubodi i urezana "svastika" na čelo. Žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je time trebalo da bude naterana da do sredine ovog meseca napusti svoju kuću i prećeno mu je da će u suprotnom biti zapaljen njegov objekat, navode mediji.

U toku je istražna radnja, naveo je tužilac, dodajući da se radi o nanošenju telesnih povreda, ali i kršenju zakona o zabrani veličanja Trećeg rajha. Četiri lica su osumnjičena i nalaze se u istražnom pritvoru.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.