Upravo se ostvarilo JOŠ JEDNO baba Vangino proročanstvo!

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo se ostvarilo JOŠ JEDNO baba Vangino proročanstvo!

Bugarska proročica baba Vanga poznata je širom sveta po svojim neverovatnim predviđanjima.

Mnogi tvrde da je ona predvidela napad 11. septembra na Njujork, uspon Islamske države, cunami u Indoneziji 2004, Bregzit, kao i mnoge druge događaje. Ali, kako piše "Birmingem mejl" ona je čak prorekla i da će Vladimir Putin i Rusija zavladati svetom.

FOTO: Tanjug/AP/Alexander Zemlianichenko

Godine 1979, tokom susreta sa piscem Valentinom Sidorovim, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << baba Vanga je rekla: "Sve će se otopiti, kao led, samo će netaknuta ostati Vladimirova slava, slava Rusije. Biće previše žrtava. Niko neće moći da zaustavi Rusiju. Niko neće moći da joj stane na put, i ne samo da će biti dugovečna, već će postati i gospodar sveta".

JEZIVO proročanstvo BABA VANGE I NOSTRADAMUSA za 2018. godinu!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.