Upozorenje Maduru da ne dira Gvaida

Izvor: RTS, 31.Jan.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje Maduru da ne dira Gvaida

Izaslanik SAD za Venecuelu Eliot Ebrams upozorio je predsednika Venecuele Nikolasa Madura da bi delovanje protiv samoproklamovanog privremenog predsednika Huana Gvaida bio "izuzetno glup potez".
"Bezbednost privremenog predsednika Gvaida je zabrinjavajuća. Neko vreme režim nije radio protiv njega i nadam se da je to zato što su prepoznali da on ima podršku velike većine građana Venecuele i jer bi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izuzetno glup potez da deluju protiv njega", rekao je Ebrams, prenosi Rojters.
Rekao je da će SAD nastaviti da vrše pritisak na Madura da podnese ostavku, nametanjem novih sankcija i traženjem sredstava poput bankovnih računa i zlatnih poluga.
"Ukoliko imaju račun u Moskvi, doći ćemo do njega", rekao je Ebrams.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.