Umrla Ukrajinka, žrtva okrutnog silovanja

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla Ukrajinka, žrtva okrutnog silovanja

Ukrajinka Oksana Makar (18), koja je okrutno silovana a zatim i zapaljena, je posle dve nedelje borbe za život preminula od posledica povreda.

Tužioci su rekli da su nesretnu devojku 9. marta u gradu Mikolajiv silovala trojica muškaraca. Da bi zataškali zločin, mladići su pokušali da je uguše, bacili njeno golo telo na napušteno gradilište i zapalili je.

Devojka je preživela napad i više od dve nedelje se borila za život. Više od polovine njenog tela bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u opekotinama, desna ruka joj je amputirana zbog gangrene i imala je teško oštećenje pluća.

Silovana i spaljena devojka: Streljati ih i baciti psima

Posle dve nedelje borbe za život, ona je podlegla ranama od opekotina i povredama na plućima, saopštili su zvaničnici u gradu Donjetsk, na istoku Ukrajine, gde je devojka lečena.

Ovaj zločin je šokirao Ukrajinu zbog izuzetne okrutnosti, ali je, istovremeno, širom zemlje pokrenuo proteste protiv korupcije, nakon što je policija pustila na slobodu dvojicu osumjičenih koji su imali jake veze u regionu. Na kraju su sva trojica osumnjčenih uhapšena i optužena za silovanje, a jedan od njih i za pokušaj ubistva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.