Umesto silikona ubrizgavala lepak

Izvor: B92, 27.Jul.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto silikona ubrizgavala lepak

Majami -- Tobožnja lekarka uhapšena je zbog smrti žene koja je umrla pošto su joj tokom operacije uvećanja zadnjice u telo ubrizgane nepoznate supstance.

Šatarka Nubaj, 31-godišnja majka, platila je ženi po imenu Onil Moris (Oneal Morris), poznatijoj kao Vojvotkinja, par stotina dolara da joj dođe u kuću i ubrizga joj u zadnjicu, bedra, butine i grudi za sada neidentifikovanu supstancu.

"Vojvotkinja" je rane od injekcija zatvorila superlepkom i tuferima, rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su pomoćnici šerifa okruga Brauard. Nubajeva je rekla prijateljima da su mesta gde je dobila injekcije postala tvrda i vruća i da joj je koža pocrnela.

Pred smrt u martu ove godine ona je obavestila istražitelje ministarstva zdravlja o onom što joj se desilo. Kako je saopšteno iz šerifove kancelarije u Brauardu, utvrđeno je da je Nubajeva pretrpela "masivnu, sistemsku migraciju silikona" kao posledicu ubrizgavanja.

Vlasti Floride navode da je Nubajeva tek jedna od žrtava "ekspertize" Onil Moris (32), koja je na teren ponekad išla u lekarskoj uniformi, sa stetoskopom.

Neke od žrtava, čiji broj nije saopšten, doživele su komplikacije pošto im je "Vojvotkinja" u telo ubrizgala supstancu u kojoj je, pored ostalog, bilo lepka za pločice, superlepka, lepka za gumu, cementa i mineralnog ulja, rekli su šerifovi pomoćnici.

Onil Moris je uhapšena juče u stanu svoje majke na jugu Floride. Optužena je za ubistvo, a njen advokat je odbio da to komentariše.

Morisova - za koju policija tvrdi da je rođena kao muško a da se predstavlja kao žena - bila je uhapšena i prošle jeseni, i tada je optužena da se bavila medicinom bez dozvole i pri tom prouzrokovala ozbiljnu telesnu povredu. Pre tog hapšenja, za njom se tragalo gotovo godinu dana.

Kako navodi policija, jedna žena koja je htela posao u noćnom klubu i zaobljeniju figuru platila je "Vojvotkinji" 2010. godine 700 dolara da je sredi. Morisova je toj ženi u zadnjicu takođe ubrizgala otrovne hemikalije, a zahvat je bio veoma bolan.

Korišćena fotografija je sa sajta Freedigital photo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vojvotkinja" seje smrt: Umesto silikona žrtvama ubrizgava lepak

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2012

Tobožnja lekarka uhapšena je zbog smrti žene koja je umrla pošto su joj tokom operacije uvećanja zadnjice u telo ubrizgane nepoznate supstance...Šatarka Nubaj, 31-godišnja majka, platila je ženi po imenu Onil Moris (Oneal Morris), poznatijoj kao "Vojvotkinja", par stotina dolara da joj dođe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.