Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski premijer podneo ostavku

Ukrajinski premijer Oleksij Hončaruk izjavio je danas da je podneo ostavku, nekoliko dana pošto se pojavio snimak na kojem govori da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ne zna ništa o ekonomiji.

Hončaruk je na Fejsbuku napisao da je predao ostavku Zelenskom.

"Preuzeo sam ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << funkciju da primenim program predsednika. On je za mene primer transparentnosti i pristojnosti. Međutim, kako bih razvejao svaku sumnju o našem poštovanju i poverenju u predsednika, podneo sam ostavku i predao je predsedniku", naveo je Hončaruk.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozni snimak smenio premijera Ukrajine? Kritikovao Zelenskog - "Njegovo znanje je primitivno" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020

Utvrđuje se da li je glas njegov...Ukrajinski premijer Oleksij Hončaruk ponudio je svoju ostavku predsedniku nakon što je isplivao audio-snimak na kom se čuje kako on navodno kritikuje šefa države Vladimira Zelenskog...Na tom snimku čuje se glas koji liči na Hončarukov, ali još nije zvanično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ukrajinski predsednik odbio ostavku premijera

Izvor: Danas, 17.Jan.2020

Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski je odbio ostavku koju mu je danas podneo premijer Oleksij Hončaruk.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.