Uhapšen monah u Indiji zbog uznemiravanja dečaka

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen monah u Indiji zbog uznemiravanja dečaka

Policija je uhapsila budističkog monaha osumnjičenog za seksualno uznemiravanje dečaka u jednom budističkom skloništu i centru za meditacije na istoku Indije, javlja AP.

Policijski zvaničnici potvrdili su da je 55-godišnji monah, državljanin Bangladeša, uhapšen u gradu Bod Gia, istaknutom budističkom centru u državi Bihar.

Policija je otvorila krivični slučaj porotiv uhapšenog monaha i ispitala 15 dečaka uzrasta od 10 do 12 godina, od kojih su se neki žalili roditeljima na ponašanje monaha, prenosi AP.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BUDISTIČKI MONAH ZLOSTAVLJAO 15 DEČAKA: Uhapšen u čuvenom budističkom centu u Indiji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Policija je uhapsila budističkog monaha koji je optužen za seksualno zlostavljenje dečaka u poznatom budističkom centru u istočnoj Indiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.