Uhapšen lider opozicije u Kambodži

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lider opozicije u Kambodži

Lider opozicije u Kambodži Kem Sokha upašen je u Pnom Penu, a iz vlade poručuju da je optužen za izdaju.

On je uhapšen u nedelju rano ujutru po lokalnom vremenu, prenosi Rojters.

Vlada premijera Hun Sena tvrdi da poseduje video snimak i druge dokaze koji ukazuju na "tajne planove zavere između Kem Sokhe, drugih osoba i stranaca kako bi se naškodilo Kraljevini Kambodži".

Kćerka uhapšenog lidera opozicije Monovitja Kem rekla je da je više od 100 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upalo u njegovu kuću, navodi AP.

Ona je dodala da su njenog oca odveli nakon što su mu stavili lisice na ruke.

Prema njenim rečima, policija nije imala nalog za hapšenjenje lidera Partije nacionalnog spasa Kambodže.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kambodža: Uhapšen lider opozicije, optužen za izdaju

Izvor: B92, 02.Sep.2017

Pnom Pen -- Lider opozicije u Kambodži Kem Sokha upašen je u Pnom Penu, a iz vlade poručuju da je optužen za izdaju...On je uhapšen u nedelju rano ujutru po lokalnom vremenu, prenosi Rojters...Vlada premijera Hun Sena tvrdi da poseduje video snimak i druge dokaze koji ukazuju na "tajne planove zavere...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.