Uhapšen Srbin koji je Nemcima oteo milion evra!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin koji je Nemcima oteo milion evra!

Državljanin Srbije R.K. koji se sumnjiči da je ukrao milion evra u Nemačkoj uhvaćen je na granici Mađarske i Srbije, javili su danas nemački i beogradski mediji.

Foto: MONDO

R.K. (26) koji se sumnjiči da je ukrao milion evra iz blindiranog vozila kojim se prevozio novac za banke u Nemačkoj uhapšen je sinoć na granici Srbije i Mađarske.

Kako prenose nemački mediji, on je uhapšen sinoć dok je peške pokušavao da uđe u Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Uhapšeni mladić je poreklom iz Novog Pazara.

U blindiranom vozilu koje je, kako se sumnja oteo R.K. bilo je navodno oko million evra.

Nemačka na nogama: Potera za Srbinom

“Alo” piše da je on sa dvojicom kolega, starosti 23 i 39 godina, u blindiranom vozilu firme za obezbeđenje “Prosegur” išao do banaka po novac i ostao je u vozilu dok su dvojica kolega izašla da bi odnela pare.

Čim su zašli u uličicu i nestali mu iz vidokruga, osumnjičeni je dao gas i pobegao u kombiju sa novcem.

Kako navode iz policije, on se zaustavio nepunih pola kilometra dalje, gde ga je sačekao nepoznati pomagač i oni su zajedno istovarili novac iz blindiranog vozila i zatim se kroz obližnji park uputili prema centru Minhena, odakle im se gubi svaki trag.

R.K. je već imao problema sa zakonom, pa je tako 2015. završio iza rešetaka zbog učestvovanja u tuči, piše “Alo”.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.