Ubijen vođa barskog kriminalnog klana!

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen vođa barskog kriminalnog klana!

Oko 13.15 sati u Baru je ispred lokala “Savoja” ubijen Armin Muša Osmanagić. Još se ne zna ko je ispalio hice u Osmanagića, na koga je navodno pucano iz snajpera. Ispred lokala je u toku policijski uviđaj.

“Vijesti” saznaju da je 15 minuta nakon napada na Osmanagića usledio novi napad iz vatrenog oružja u strogom gradskom centru na očigled brojnih prolaznika.

Nepoznati mladić upao je na terasu kafea “La eskvina” i, prema rečima očevidaca, uz pogrdne >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << povike ispalio više metaka u pravcu grupe mladića koji navodno pripadaju klanu suprotstavljenom Osmanagićevoj grupi.

Nema zvaničnih informacija o posljedicama ovog napada.

Osmanagić je u policijskim dokumentima označen kao vođa jedng od barskih klanova.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Bar: Vođa kriminalnog klana ubijen iz snajpera!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2014

Armin Muša Osmanagić je ubijen usred dana (oko 13 časova) ispred lokala “Savoja” u Baru. ..Još se ne zna ko je ispalio hice u Osmanagića, na koga je navodno pucano iz snajpera...Ispred lokala je u toku policijski uviđaj...  Mafijaški obračuni u Baru (Foto: Ilustracija).. ..“Vijesti”...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.