Ubijen ruski vojnik u Jermeniji

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen ruski vojnik u Jermeniji

Jedan ruski vojnik ubijen je danas nožem nedaleko od ruske vojne baze u Jermeniji.

Foto: Getty Images Sean Gallup Ruski vojnik u ukrajinskoj vojnoj bazi.

Regionalni tužilac, Karen Gabrijelijan, rekao je da je ruski vojnik napadnut u blizini radnje kod vojne baze u gradu Gjumri, prenosi AP.

Ruska agencija RIA Novosti prenela je, pozivajući se na južnu komandur ruske vojske, da prvi nagoveštaji govore da je do napada došlo do privatnog spora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Lokalni mediji prenose da je osumnjičeni uhapšen.

Tenzije su porasle 2015. godine zbog ruskog vojnog prisustva u Gjurmiju kada je jedan ruski vojnik ubio sedam članova lokalne porodice. Taj vojnik je osuđen na doživotnu robiju.

U Jermeniji je, severozapadno od Gjumrija, stacionirana ruska vojna baza koja, prema međudržavnom ugovoru, tamo može da postoji do 2044. godine.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sevali noževi! Ubijen ruski vojnik u Jermeniji! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017

Jedan ruski vojnik ubijen je danas nožem nedaleko od ruske vojne baze u Jermeniji...Regionalni tužilac, Karen Gabrijelijan, rekao je da je ruski vojnik napadnut u blizini radnje kod vojne baze u gradu Gjumri, prenosi AP...Ruska agencija RIA Novosti prenela je, pozivajući se na južnu komandur ruske...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.