Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica ruskog ambasadora štitio Erdogana osam puta

Mladi turski policajac koji je ubio ruskog ambasadora u Ankari bio je osam puta član obezbeđenja turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, preneli su danas turski mediji.

Ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova ubio je u ponedeljak uveče bivši turski policajac, 22-godišnji Mevlut Mert Altintaš, koji je pre zločina uzviknuo "Alah je veliki" i "Ne zaboravite Alep, ne zaboravite Siriju". >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

List Hurijet preneo je da je Altintaš bio član Erdoganovog obezbeđenja u osam navrata od neuspelog vojnog udara u Turskoj izvedenog 15. jula ove godine.

"On (Altintaš) koji je ubijen posle ubistva ambasadora, bio je deo obezbeđenja predsednika odmah iza telohranitelja", naveo je list i dodao da se u pritvoru nalazi 13 osoba, među kojima i članovi porodice ubice.

Zvaničnici Rusije i Turske naveli su da ih ubistvo diplomate neće omesti u nastojanjima da poprave bilateralne odnose.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ubica ruskog ambasadora štitio Erdogana osam puta

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016

Mladi turski policajac koji je ubio ruskog ambasadora u Ankari bio je osam puta član obezbeđenja turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, preneli su turski mediji...Ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova ubio je u ponedeljak uveče bivši turski policajac, 22-godišnji Mevlut Mert Altintaš,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.