U železničkoj nesreći poginulo 18 osoba

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U železničkoj nesreći poginulo 18 osoba

U železničkoj nesreći na severu Indije poginulo je 18 ljudi, koji su, vozeći se na krovu prepunog voza, udarili u niski nadvožnjak, saopštila je danas policija.

Poginuli su bili medju 200.000 ljudi koji su išli da se prijave za 461 radno mesto, koje je otvorila indijsko-tibetska granična služba.

Zbog neočekivano velikog odziva kandidata, u utorak je odložena regrutacija u gradu Barejli, gradu na oko 180 kilometara jugozapadno od Lakanaua, glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grada indijske države Utar Pradeš, preneo je AP.

Nezadovoljni zbog takve odluke, kandidati su tokom protesta zapalili pet autobusa i benzinsku stanicu, izjavio je viši zvaničnik policije Bridž Lal.

Zatim su se ukrcali u voz kako bi se vratili kući, a oni koji nisu našli mesto u kupeima popeli su se na krov.

U rušenju zgrade najmanje 60 mrtvih

Na licu mesta je poginulo 14 osoba kada su udarili u nadvožnjak i pali na zemlju, a četvoro je preminulo tokom noći u bolnici, gde se nalazi još devet povredjenih.

(Tanjug, Arhivska fotografija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: 18 poginulih u železničkoj nesreći

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2011

U železničkoj nesreći na severu Indije poginulo je 18 ljudi, koji su, vozeći se na krovu prepunog voza, udarili u niski nadvožnjak.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.