U zapadnom Meksiku ubijene 23 osobe

Izvor: B92, 23.Nov.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zapadnom Meksiku ubijene 23 osobe

Meksiko Siti -- Meksička policija pronašla je tela 16 zapaljenih muškaraca u dva kamioneta u državi Sinaloa na zapadu Meksika, a u istoj državi ubijeno je još sedam osoba.

Državni tužilac meksičke države Sinaloa Marko Antonio Hikuera Gomes rekao je da je policija rano jutros obaveštena da jedan kamionet gori u gradu Kuliakan. Hikuera je kazao da je policija pronašla 12 tela ubijenih i zapaljenih muškaraca u kamionetu, prenela je agencija AP.

Hikuera je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nekoliko minuta kasnije policija dobila obaveštenje da je drugi kamionet iza jedne prodavnice, takođe, u plamenu. Policija je u ovom vozilu pronašla četiri tela.

Hikuera je kazao da su svih 16 muškaraca ubijeni.

U dva druga, gotovo istovremena, napada nekoliko sati kasnije, ubijena su četiri muškarca u gradu Mokorito, a još tri u gradu Guamučil, rekao je Hikuera. Policija još istražuje da li su ovi napadi bili povezani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bombaškom napadu na Filipinima ubijene četiri osobe

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 13:45

U napadu na civile u selu Midsajap ubijene su četiri osobe, uključujući i osmogodišnje dete, dok je ranjeno 12 stanara kuće u koju je bačena bomba...Nekoliko sati kasnije u gradu Takurong, nepoznati motorciklista bacio je bombu u školsko dvorište gde su ranjene dve osobe, izjavio je vojni portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.