U sukobima u Egiptu 27 mrtvih

Izvor: Studio B, 26.Jan.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sukobima u Egiptu 27 mrtvih

U sukobima u egipatskom gradu Port Saidu, koji su izbili neposredno pošto je sud izrekao smrtnu kaznu za 21 osobu, danas je poginulo 27 osoba.

U poslednja dva dana u Egiptu je, uključujući današnje žtve, poginulo ukupno 38 ljudi, od kojih 11 u sukobima policije i demonstranata koji su juče obeležavali drugu godišnjicu izbijanja pobune u kojoj je svrgnut dugogodišnji lider Hosni Mubarak.

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Morsi pozvao na mir, vojska u Suecu

Izvor: B92, 26.Jan.2013

Kairo -- Vojska je poslata u Suec, a predsednik Egipta apelovao je na mir pošto je najmanje sedam osoba poginulo u protestima tokom druge godišnjice revolucije...U centru Kaira jutros je bilo sukoba između demonstranata i policije. Neki demonstranti održavaju tzv. "sedeće" proteste u prestonici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.