U pucnjavi u Majamiju petoro mrtvih

Izvor: Blic, 15.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Majamiju petoro mrtvih

Jedan čovek iz Majamija na Floridi juče rano ujutro je ubio četvoro ljudi puškom, pre nego što je izvršio samoubistvo, saopštila je danas policija, preneo CNN.



Policija je došla u njegovu kuću posle ponoći, nakon što je prijavljeno da se čuju pucnjevi, i pronašla četiri tela iza objekta.

Svedoci su takođe izjavili da su videli kamion kako napušta područje.

Telo ubice pronađeno je kući. Četvoro poginulih identifikovani su kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "njegova žena, ćerka, ćerkin dečko i njegova baka".

Na osnovu dokaza, detektivi su zaključili da se radi o ubistvima i samoubistvu i da je motiv verovatno porodično neslaganje, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.