U lančanom sudaru poginulo 11 ljudi

Izvor: Mondo, 30.Apr.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U lančanom sudaru poginulo 11 ljudi

Na ostrvu Java poginulo je najmanje 11, a povređeno nekoliko desetina osoba u sudaru u kojem je učestvovalo više vozila i autobus sa turistima, saopštila je indonezijska policija

JAKARTA: At least 11 people were killed Sunday when a bus rammed into several other vehicles in Indonesia's West... https://t.co/z42OMUh2T6

— Thus Spake (@thus_spake) April 30, 2017

U saopštenju se navodi da je najverovatniji uzrok nesreće kvar na kočnicama na autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Džakarte ispunjenom turistima koji je udario u tri automobila i četiri moticikla nakon čega je sleteo u duboku jarugu deset metara.

Šef lokalne saobraćajne policije Erik Bangun Prakasa izjavio je da se nesreća dogodila u selu Kiloto u oblasti Čijandžur. U nesreći je teže povređeno pet osoba, a 41 je zadobila lakše povrede.

Dva lančana, izgorelo vozilo Hitne...dvoje mrtvih

Saobraćajne nesreće su česte u Indoneziji zbog slabih bezbednosnih standarda i infrastrukture.

----------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.