Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Meksiku uhvaćen najtraženiji američki begunac

15.07.2012. -

Američke vlasti su u Meksiku uhapsile Vinsenta Legrenda Votersa, koje je američko ministarstvo pravde uvrstilo među 15 najtraženijih lica. On je u petak uhapšen u meksičkom letovalištu Kankun, gde je radio na međunarodnom aerodromu pod lažnim imenom. Hvatanje Votersa rezultat je zajedničke operacije meksičkih organa za zaštitu pravnog poretka i američkih službi federalnih maršala, koja sprovodi odluke američkih sudova. Potera za Voltersom, koji se tereti za kidnapovanja, ubistva i trgovinu drogom, traje još od 1988 godine.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Jedan od najtraženijih bjegunaca u SAD uhapšen nakon 24 godine bijega

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2012

Jedan od 15 najtraženijih bjegunaca u SAD-u uhićen je u meksičkom ljetovalištu Cancunu nakon 24 godine provedene u bijegu Vincent Legrend Walters (45), uhićen je u petak ujutro i pritvoren temeljem zahtjeva za izručenje SAD-u, izvijestila je američka TV mreža ABC News. Walters, kojeg se tereti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.