Turska: Žena se raznela bombom, 10 ranjeno

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Žena se raznela bombom, 10 ranjeno

Žena bombaš-samoubica raznela se danas u gradu Bursa na severozapadu Turske, ranivši najmanje 10 ljudi, javili su lokalni mediji, a prenosi AFP.

Napad se dogodio u blizini Velike džamije iz 14. veka, istorijskog simbola ovog grada, izvestila je privatna televizija CNN-Turk.

Neimenovani bezbednosni izvor naveo je da je u eksploziji bombe koju je aktivirala žena-samoubica ranjeno sedam osoba, prenosi Rojters.

Tursku je ove godine pogodio niz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << samoubilačkih bombaških napada, uključujući dva u Istanbulu za koje je optužena Islamska država i dva u Ankari za koje su odgovornost preuzeli kurdski ekstremisti, podseća britanska agencija.

Turski mediji su ranije danas javili da je najmanje šest osoba povređeno u današnjoj eksploziji prirodnog gasa u Bursi.

Mediji su naveli da su na mesto nesreće upućena ambulantna kola, kao i stručnjaci za deaktiviranje bombi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Teroristički napad u Turskoj! Raznela se bombašica

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016

Žena bombaš-samoubica raznela se danas u gradu Bursa na severozapadu Turske, ranivši najmanje 13 ljudi, javili su lokalni mediji, a prenosi AFP. SAD upozorile na napad...Napad se dogodio u blizini Velike džamije iz 14. veka, istorijskog simbola ovog grada, izvestila je privatna televizija CNN-Turk...UPDATE:...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.