Turska: Sleteo autobus, 11 mrtvih

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Sleteo autobus, 11 mrtvih

Istanbul -- Najmanje 11 osoba je poginulo, a 34 su povređene kada je danas putnički autobus skliznuo s puta u šumovitoj oblasti na zapadu Turske.

Saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 5.30 časova po lokalnom vremenu kada je vozač autobusa, očigledno, zaspao za volanom na putu od Istanbula ka Antaliji na Mediteranu, javlja turska agencija Dogan

Svi povređeni putnici su zbrinuti u bolnicama u zapadnoj provinciji Kutahja, u kojoj se dogodila saobraćajna nesreća i u okolnim turskim provincijama, prenela je makedonska novinska agencija MIA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turska: Sleteo autobus, 11 mrtvih

Izvor: Akter, 12.Jun.2012

Najmanje 11 osoba je poginulo, a 34 su povređene kada je danas putnički autobus skliznuo s puta u šumovitoj oblasti na zapadu Turske

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.