Izvor: Blic, 11.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin ubio iz ljubomore, odsekao žrtvi penis

Austrijska policija uhapsila je jednog 76-godišnjeg Turčina koji je priznao da je u austrijskom mestu Vimpasingu iz ljubomore ubio jednog 58-godišnjeg Turčina, a potom mu nožem odrezao penis

Turčin je ubijen sinoć nasred ulice, pošto ga je ubica sačekao na autobuskoj stanici, saopštila je policija. Žrtva se vraćala kući sa radnog mesta, u trenutku kada je 76-ogodišnji Turčin pucao iz puške na njega. Čovek je pogođen u leđa, a ubica mu je odmah prišao i odsekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu penis. Uhapšeni je priznao ubistvo i kao motiv naveo ljubomoru, jer se čovek koga je ubio navodno osmehnuo njegovoj devet godina mlađoj supruzi. Ubica je rekao da se ne kaje, a policija pretpostavlja da je ubistvo planirao duže vreme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.