Tuča Albanaca i Eritrejaca u azilantskom domu

Izvor: RTS, 14.Apr.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča Albanaca i Eritrejaca u azilantskom domu

U jednom azilantskom domu u blizini Hamburga došlo je do masovne tuče među azilantima, Eritrejcima i Albancima, koja je lokalizovana uz angažman policije, prenose nemački mediji.
Magazin "Fokus" prenosi pisanje "Velta" da je u smirivanju situacije i sprečavanju dalje tuče policija koristila čak i helikopter i 15 vozila, kao i službenike u civilu, kako bi lokalizovala svađu.

Tada je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Eritrejac sa povredama glave, koji je smešten u bolnicu, zatražio pomoć, tvrdeći da su ga napali Albanci.
Pozadina masovne tuče, u kojoj su se azilanti tukli gredama, stolicama, motkama i drugim predmetima je nejasna, a istraga veruje da je u pitanju nastavak svađe od vikenda.
U subotu je došlo do svađe zbog prljavog veša i upotrebe veš-mašine, prenose mediji, navodeći da u tom azilantskom domu živi i do 720 ljudi na malom prostoru i da tu ima do četiri osobe na 15 metara kvadratnih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.