Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnjak iz pištolja ranio oca i majku

Jedan trogodišnjak je pucao ranivši oca i trudnu majku iz pištolja koji je slučajno izvukao iz majčine torbe kada je tražio ajped, saopštila je juče policija u američkoj državi Novi Meksiko.

Ranjenim roditeljima je pružena bolnička pomoć i njihove povrede nisu opasne po život. Metak koji je ispalio pogodio je očevu zadnjicu a majku a majku u rame, rekao je predstavnik policije Albukerkija Sajmon Drobik a preneo Rojters.

Majka koja je u osmom mesecu trudnoće, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadržana je u bolnici na posmatranju. Otac je otpušten, rekao je Drobik koji je prvi došao na mesto incidenta u jednom motelu u Albukerkiju u nedelju popodne.

Drobik je rekao da su za incident krivi roditelji koji nisu obezbedili pištolj.

Ranjena žena je rekla policiji da je kupila pištolj jedan dan pre incidenta. Ocu nije dozvoljeno da ga poseduje jer je ranije bio osuđen za krivično delo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.